20.12.2018 19:13:39 Eudo
Re: Mamánci a mamahotely - příklady ze života
1) to vlákno nebylo mé.
No, kdyz si to prohlidnes zpetne, to vlakno je tvoje a diskutujes ty a ja, krome 2 vlozek. Kdyz uz nadhazujes, ze spatne ctu/nechapu ap, to je rovnez diskutabilni, ze ano...
2) "v rodině máme nešvar, že lidi zůstávají sami" neznamená, že někdo nazval ty lidi nešvarem. Nazval nějaký jev, eventuálně něčí konání nešvarem, ne single lidi.
Ja jsem se te na zacatku parkrat ptala, PROC to nazyvas chovani lidi =jestli ctes, kteri ziji sami (”nezadanych” =tudiz singel, coz je jaksi pojem pro lidi, kteri neziji s partnery) nesvarem, tys mi odpovedela, ze tvoje deti na ne budou platit duchody, ja opet, ze ti "nezadani (=singel) plati dane, a vysvetlila, na co jdou, a tak dale a tak podobne. Coz je proste slovickareni a nic jineho, ale na tom nezalezi. Ja jsem v odpovedich nekolikrat dokola psala, ze kazdy ma pravo si rozhodnout, jak chce zit. Ty chces mit rodinu, mej si ji (pak ale nemuzes narikat, jak k tomu prijdes, kdyz jsi na tom ekonomicky hur, nez lidi, kteri se rozhodnout ji nemit.
"budou ty moje děti platit, aby průběžně zaplatily důchody i těm, co se celý život nechtěli zatěžovat" – tvuj vyrok, na ktery jsem reagovala tim, ze dotycni lide, kteri zvolili zit bez rodiny, rovnez plati dane, kterou jdou z velke casti tobe a na tvoje deti, protoze oni jaksi nevyuzivaji tu cast, ktera jde rodinam, na skoly atd atd, nebudu se opakovat. Co jineho nez slovickareni?
”Pro společnost to ale nad určitý podíl v populaci prostě nešvar je.”
To je ale TVUJ nazor - ty nazyvas chovani lidi, kteri se chovaji jinak, nez ty, nesvarem. (Tady bych se mohla zeptat, jakym pravem, ale to je tvoje vec).
Odpovědět