Re: Remoska X Pecenka
Pečenka - návrat k tradici
Když ETA začala vyrábět v 60. letech "pečenku", zvolila čtvercový formát se skleněným průzorem a bílou smaltovanou "mísou", do níž se vkládaly plechy z hliníku. Přibližně po necelých deseti letech výroba skončila.
Design víka pečenky byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná, a aby
Design víka pečenky byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná, aby se minimalizovala možnost popálení.
Nová pečenka přišla na trh v roce 2014. Do čtvercového podstavce se vkládá mísa 28 × 28 cm s nepřilnavým povrchem, topný článek je zabudovaný ve víku s průzorem. Objem 4,7 l dovoluje upéci i slušně velké kuře nebo pekáč buchet.
Zdroj: https://www.idnes.cz/bydleni/spotrebice/remoska-a-pecenka.A140524_192224_spotrebice_rez
Odpovědět