No, záleží, čemu říkáš "okraj Prahy" (to můžou být Háje na metru nebo třeba Zadní Kopanina, Újezd nad Lesy a pod.) a jak moc výhodná je ve skutečnosti ta cena (já v dnešní době moc na "výhodné" nabídky nevěřím, pokud jste to našli někde na realitním serveru a nebylo to prodané hned za jeden až dva dny). Já osobně bych do toho nešla, protože o "domek se zahradou" za cenu dojíždění jsem nikdy nestála. A představa uklízení velkého domu mě taky moc neláká. Máme byt 78 m2 a 2 děti a stačí nám to. Ale tohle všechno může mít každý jinak. Navíc hodinu do práce (MHD) jsem v Praze jezdila i při bydlení v širším centru (měla jsem štěstí na "zajímavá" pracoviště jako Kavčí hory, Nové Dvory, Radotín, Letňany ) Jestli tam syn nechce, ale může se to vyřešit bydlením u babičky, tak to prostě musíte rozseknout s manželem, jestli Vám to za to stojí. Jestli tvoje touha po kočce a manželova "nuda" jsou dostatečným důvodem. To za Vás asi nikdo nevyřeší. V každém případě bych fakt pořádně prověřila stav toho domu (plus rizika nějakých výrazných změn v okolí) a zkusila si to dojíždění v době špiček ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.