Inko, mám to stejně. Mám asi 5-7 minut k nádraží a v centru jsem asi za 15-18 minutek. Než bych dojela busem dvě zastávky k metru,tak jsem v podstatě v centru. Ty vlaky jedou co půl hodiny a Můžu jet na Masaryčku,Hlavák i Smíchov takže pohoda. Teď se navíc budou rozšiřovat tratě takže ke dvěma linkám co tu jezdí přibude další. A řekla bych,že vlak je na tom co se naplněnosti týček jako metro. Ve špičce samozřejmě je plno,ale mimo špičku pohoda. I místa k sezení jsou.
Ségra roky dojížděla do Prahy za prací z Milovic. A ještě máme v rodině další lidi,kteří nechali barák v Praze dětem a postavili si 70 km od Prahy. Jezdí tedy denně 140 km a dávají to. Na mě by to bylo daleko to bych nechtěla,ale jim to vyhovuje takže je to asi opravdu o osobním nastavení,co komu vyhovuje,než o té vzdálenosti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.