Libíku, nic takového jsem proboha nenapsala. Mám 15ti letého syna, který má pocit, že styl života, který máme, je běžný pro všechny. Má pocit, že peníze se snad sami tisknou v bankomatu, když se u něho s kartou zastavíme. Od malička ho vedeme k tomu, že nic není zadarmo, ale pravděpodobně je v tomto směru méně dokonalý než tvoje a Monty děti a tak bych ho ráda poslala na brigádu, s čím i syn souhlasí.
hele, slušně jsem se tu zeptala, jestli někdo nepodniká v Praze a nepotřebuje brigádníka. Díky Monty a teď tobě se dozvídám, že jsem matka, která patologicky vychovala syna, nebo řádně vedené dítě na brigády nepotřebuje. Chjo, proč já občas na tu rodinu vůbec chodím?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.