Re: Tomáš Řepka a alimenty
Velšice - tak vzhledem k tomu, že mám běžně puštěnou televizi, tak bohužel vím hned, když někdo z "kulturního života" zemře. Mezi pořady objeví černá plocha s bílou holubicí, jménem a daty a je k tomu hudba, při které mne dnes už mrazí, protože vím, že zase odešel někdo známý, většinou herec, režisér nebo něco takového...
Že budou volby na mne leze např. z poštovní schránky, někdy také z televize.
O bombardování památek toho opravdu moc nevím, ale např. požár v Notre Dame mi neunikl. Zhruba 2x v týdnu kouknu na Rodinu a ty nejaktuálnější věci se tu většinou řeší. I proto jsem sem vlastně včera nakoukla... A překvapilo mne, že to, čím žiju už asi dva měsíce tu nikdo neřeší.
Jinak ano, kdo je bohužel naším prezidentem vím, stejně jako vím, kdo je naší novou ministryní (ne)spravedlnosti a jaká je její politická minulost...
Co se týká Vyšehradu - to můžeš být klidná, vím o Praze více a pražské pověsti jsem hodně četla a když jsem pracovala v Praze s dětmi, tak jsme hodně courali právě po místech, o kterých jsme si ty pověsti četli. Co třeba tobě říkají válečky na nudle, co visí na Kampě podél jednoho okna?
Jinak e-mailovou schránku mám dnes na Seznamu také, ne, že bych si to vybrala, ale postupem času email.cz byl seznamem "pozřen". Ale když jdu do e-mailové schránky, nechodím přes Seznam.cz, ale mám na liště záložku přímo na email.
Len - tak to je jasný, pokud to člověk musí sledovat profesně, pak není úniku.
Ne, Kroniko, nikomu se nevysmívám, vím, že v tomhle jsem já trochu "jiná", než většina lidí. Jsem a byla jsem vždycky. I dcery jsou takové po mně. Zkusila jsem se dcery (21) zeptat, když přišla ze školy, zda ví, kdo je Tomáš Řepka a povídala, ža asi nějaký fotbalista, ale nic víc o něm taky nevěděla. Mně to protě nezajímá, jak ve svém soukromí žijí "celebrity" ať z jakéhokoli oboru.
Já jsem to, kam na netu chodím a kam ne trochu začala řešit proto, že mi tu lidi nevěřili, že je možné informacím i Řepkovi uniknout a tak mne zjímalo, kde se k nim vy ostatní dostáváte.
Neodsuzuji nikoho, každý jsme originál, každý máme své zájmy. Stránky, kam chodím já by třeba zase nezajímaly vás.. A kdyby ty stránky Seznam, iDnes a podobné nebyly intenzivně navštěvované, tak jich asi tolik neexistuje, že...
Odpovědět