1.6.2019 19:50:19 Monika
Re: Co vás baví na moři?
Patřím k těm, co jim horko u moře vadí v tom dělat přes den většinu jiných věcí než se plavat nebo být zalezlá ve stínu a číst si. Zatím jsme bohužel nebyli nikde, kde by se dalo lehce od moře dostat do hor tj. i většího chladna (to by pro mě bylo ideální a budu takovém místo pro příště asi hledat). Já sama mám ráda turistiku a v Čechách se snažím jít na výlet i v horku, ale to pak hledám něco v lese a třeba u potoka, s tím, že je na trase třeba i možnost koupání. Když je extra vedro, prostě jsme i v Čechách u vody, ale to jde o jeden den. Celý týden takového horka v ČR jsem zažila 2x na takovém skupinovém rodinném pobytu a i z toho jsem byla podobně zpruzelá jako u toho moře (ale přeci jen tam byl ten les, kde jsem se brzy ráno nebo před setměním mohla proběhnout).
Ale já sama bych jela klidně v rámci pobytu u moře někam na výlet alespoň 2x za týden i v horku, ovšem "udělat něco takového" dětem (a v podstatě i manželovi) je téměř nereálné. Oni jsou u té vody celý den (kromě poledne) spokojení, takže to srdce nemám, chodíme jen na podvečerní kratší procházky, případně využijeme pro výlet nějaký chladnější den (zatím pokaždé se naštěstí pro mě alespoň jeden takový za týden pobytu našel
)
Odpovědět