Já mám tedy dětství spojené s koupáním ve vaně a užíváním si toho. Milovala jsem různé vodní hračky, vlnobití, prdění do vody, scvrklé prsty, pěnu... Moje děti taktéž. Smlouvaly o každou další minutu ve vaně. No a na vánoce tam musí plavat kapr přece ! Takže o to je ochudíš, ale s tebou budou mít určitě plno jiných krásných zážitků. Svého času jsem měla také dilema, zda vanu zachovat a zachovala. V zimě se ráda občas vyvařím. Jinak se jen sprchuju, na koupání musí mít člověk klid a čas. Ale vana je praktická na koupání zvířat, praní a mytí některých velkých věcí, na vyprání sklizně špenátu a tak různě. Využívám jí, ale bez ní bych si asi taky nějak poradila.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.