kambi já bych vanu nechala. Případně obojí, jestli se vejde
kamarádka má jen sprcháč a právě kvůli dcerce (5let) hodně lituje, protože ta si při koupání ráda hraje, ona jí nechává a voda tedy teče a teče... mají tu s kanálkem, takže nejde zašpuntovat...
taky - ony ty holčičky nebudou pořád jen maličké, ale taky pubošky a teda já neznám lepší relax v pubertě, než vlézt s knížkou do vany... i ten můj puberťák, co se nejraději sprchuje, tohle miluje, vleze si do vany, pouští si písničky a relaxuje (udělá to min. 1-2x do týdne). Hlavně ale využívá vanu v zimě na rozehřívání - když přijde zmrzlý ze zápasu, vleze si do horké vany aspoň a 40 minut, aby se uvedl do provozní teploty... My máme tu nejmenší Rosu (140cm) a je super - je hodně hluboká a délkově v poho, prostě pokrčený nohy, když ležíš - to mi neva….
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.