"Sam, ja moc nevidm rozdil mezi odhalovanim se pred cizi zenskou nebo chlapem oboji mi je velmi neprijemne."
Ano, já se taky nerada odhaluji nebo nerada koukám na cizí i ženskou nahotu. Ale u nebo před mužem mi to vadí víc. (nemám na mysli zdravotní personál)
"Naposledy jsem byla v nemocnci pred mesicem na pokoji se mnou byli dva muzi a jedna zena."
Já byla v nemocnici asi 4x, nikdy to nebylo smíšené oddělení. DVakrát jsem byla na JIPce, jednou po plánované operaci, jednou neplánované, v obou případech tam byly jen ženy. Tak nevím, jestli je to v ČR standard nebo jsem měla štěstí.
"Neodhalovala jsem nic, proste se zatahl zaves."
Ano, to by to částečně řešilo. I když se přiznám, že vykládat o gynekologických problémech, když bych věděla, že za zástěnou leží muž, by mi bylo víc nepříjemné než kdyby tam ležela žena. A jak už tu někdo psal - v ČR sice zástěny jsou, ale nepoužívají se.
" Ze slysim nekoho v noci chrapat, je mi jedno jestli je to muz nebo zena."
to je pravda, ale přeci jen chrápe víc mužů než žen.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.