Re: Bezohlednost při parkování
Mumie, taky se mi zdá, že ta bezohlednost v chování nějak stoupá a v autě, na cestě, je to vidět asi nejvíc - že je člověk soustředěný, jeden na jednoho a tak. Historky s parkovací kartou ZTP radši vynechám.. V poslední době mám sbírku zážitků z dálnice -
V čtvrtek hořelo v Klimkovickem tunelu, v pátek jedna část uzavřena, v druhé obousměrný provoz, jeden pruh tam, druhý sem na OV. O požáru jsem věděla, o uzavření ne, zjistím až stojím v koloně no.
Zipovani naštěstí fungovalo, v tunelu 60, na tacho jsem měla 34, jako klaustrofobik jsem teda zatnula zuby a nadechla se až bylo vidět světlo :)
Nasbíraly se kamiony, předjíždění v levém pruhu ok, cesta se uvolňuje až před sjezdem na NJ. Jedu 150, zbývá ještě dodávka mercedes s vozíkem. Asi 50m za ní hodí blinkr a vjede mi do levého - stahuju to až na 112,to je asi dost, až moc. A ten debil předjížděl suv s vozíkem na koně! Já ho přes tu dodávku neviděla, ale on taky ne??
Tohle nesnáším! Jak si najednou a předjížději až těsně.
I přes své zkušenosti ale musím ještě říct, že se na ostravském fb množí příspěvky naopak o dobrých činech, pomocí v nějaké nouzi či bezmoci, nalezení různých věcí aj. Vždy mě to potěší :)
Odpovědět