17.6.2019 11:00:23 *Owls*
Re: Bezohlednost při parkování
Bez ohledu na to, co jsem napsala výše je fakt, že někteří řidiči bezohlední jsou. A když se to pak sejde najednou, je asi těžké se udržet a neupustit páru (alespopň pro sebe ve svém vozu).
Když vidím auto na dvou parkovacích stáních, může mě vzít čert. V drtivé většině tak stojí mercedes nebo BMW (nebo moje sousedka, která neumí ani řídit ani parkovat
). Kamarád mi to vysvětlil tí, že řidiči těchto vozů nechtějí, aby jim někdo svými dveřmi otloukl jejich auto. A když jsem nad tím přemýšlela, tak je chápu. Minulé auto mi někdoodřel po celé délce, jak projížděl vozíkem mezi auty ke svému kufru. O "razítkách" na bocíh od jiných aut, ani nemluvím. Nynější auto mám necelé 2 roky a už tam jsou opět. No a teď jde o to, kdo je bezohledný. Člověk, který stojí na dvou stáních nebo člověk, který svými dveřmi otlouká okolní auta. Moje holka nevystupovala nikdy dřív, než jsem se postavila k jejím dvdeřím a nehlídala, aby někoho neodřela. Moje kamarádka, kterou mám fakt ráda tohle vůbec neřeší. I když jí to řeknu, tak její děti jsou prostě rychlejší. Já netvrdím, že vždycky někoho odřou, ale občasné ťuknutí do cizího auta, to je prostě fakt.
Odpovědět