Nosím 2-dílné, nesnáším moc látky na sobě a nechci se furt převlékat. Myslím si, že i při své obezitě mám celkem pěkné břicho výběru plavek věnuju hodně času i peněz (výsledek tomu až tak neodpovídá, ale už nejsem modelka, no)...jen se pak nesmím koukat na ty fotky, to bych pak nejraději zalezla jenže to se týká i mého obličeje, připadám si na všech fotkách strašně, nějaká úchylka .... Moje máma s morbidní obezitou (opravdu morbidní, ne vel 44 ) si vyráběla šatičky, snažila se hodně zakrýt. Moje dcera si vybrala tankiny, které jí sluší. Je jí 14 a má na břiše strije, stydí se. Ostatní dcerky jsou štíhlé a nosí 2-dílné. kamarádka je štíhlá, ale její břicho jí připadá nevzhledné, tak nosí jen 1dílné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.