Re: Kde sháníte zájezdy s CK za polovinu ceny?
S cestovkou nejezdím, ale zaujalo mě to. Myslíš půlku původní katalogové ceny? Každý totiž půlkou může myslet něco jiného. Možná, že když se využije last minute a k tomu navíc nějaká výrazná sleva pro děti nebo dítě zdarma, což třeba v původním katalogu není, na tu půlku se můžeš dostat. Ale já takhle vůbec neuvažuju, cena je pro mě přijatelná nebo ne a za slevou se až tak neženu. U dovolené už vůbec ne. A taky na dovolenou můžeme jen o prázdninách a většinou potřebujeme termín hodně dopředu, protože jedeme ve větší skupině a často jsme na více místech.
Jo a manžel loni dokázal pořídit srovnatelný pobyt (stejný hotel a stejný nebo téměř stejný termín, ale asi jiné spojení) za poloviční cenu oproti cestovce, my jsme tedy pak měli další program, který cestovka nenabízela
A je fakt, že to, co je ve slevě často má nějaký háček, jasně, co vadí jednomu, nemusí být problém pro druhého. Někdo by třeba nechtěl hotel dál od pláže, někomu pár kroků navíc nevadí, někdo chce klid, někdo naopak rušné místo. Samozřejmě, můžou být volné i skvělé hotely, ale u levných a zlevněných zájezdů to chce větší opatrnost při výběru.
Odpovědět