Re: Kontakty
Hmm, nežijí v Bodech, ale tohle využívám, kámoška se mě zeptá jestli nemá tu a tu knihu, když likvidují státník donesu ji ať si vybere co chce a já se jí zeptám protože má uchýlil na nakupování záclony, jestli nemá volně toho a toho rozměru co já potřebuji, Kamarádi a mi síla šaty dvoje, já ji občas pohlídat kočky. Známému lékaři jsrm volá v 21 hod večer s dotazem a on mi normálně odpověděl, že jde opravdu o život a co mám dělat, dokonce mi druhý den volal jak se věc vyvíjí, ta dva ď týdny jsem mu tulák a v 17 hod a on mi normálně řekl, Jahalo teď ne a já se neurazila, jen jsem to řešila komplikovanější cestou, za dvě hodiny mi volal a posléze volal do špitálu a konzultoval řešení s mladou sloužící lékařkou, můj otec k němu jel konzultovat úpravu zahrady, já pomohla s řešením n2ceho co potřebovala jeho dcera. Normální komunikace. K právníkovi co ho učil můj otec jsem normálně šla do kanceláře a on mě zastupoval u soudu a nic n3chtel zaplatit, teď mi píše smlouvu pro dceru za naprosto směšnou sumu s tim, že můj otec má zásluhu na jeho praxi tím, že ho protlačil maturitou i když ho chtěli na škole potopit pro nevhodný komentář v hodině občanské výchovy. Asi se musím za to stydět, ale nějak nevím proč bych to dělala.
Odpovědět