Vůbec netuším, kolik nás stojí týden... Doma máme zásoby toaleťáku, prášku na praní a uskladnitelných potravin, maso v mrazáku. Takže asi by nebyl problém... Ale nechápu, že nemáte rezervu - jakože na běžném účtu. Kam můžeš kdykoliv hrábnout. Já jsem zvyklá mít na běžném účtu rezervu dvou výplat (kdyby náhodou), manžel taktéž... Stačí úraz, a jsi s penězi jinde. Stačí i nečekaný pobyt někoho v nemocnici, kam dojíždíš (jasně nemusíš jet za mámou na jipce, ale já jedu klidně víckrát v týdnu, a je to zásah do nákupu benzínu) Myslím, že mít na běžném účtu třeba dvě výplaty se vždy hodí.. Tohle jistě dáte, pro tentokrát Pro příště zlepšit strategii.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.