Re: porodnice
Čau Niki,
s nástřihem je to problém. BV, Kyjov i Hodonín, jsi-li prvorodička, ani nezkoušej počítat s tím, že bys porodila bez něj. V tomhle mají brněnské porodnice výhodu - PA jsou tam trochu víc napřed a jsou ochotny respektovat tvé přání. Mě na Obilňáku nestříhali a to jsem své PA nic předem nehlásila. Jednu mou spolubydlící stříhali (ona sama výška asi jako ty, dítě 4,20 kg, mohla v pohodě sedět i se šitím), druhou nestříhali ani nešili. Já pár stehů měla, ale byly tam, co se na nich nesedí :-), takže v naprosté pohodě, jen kostrč mě bolela ještě dlouho... Já se bojím především zásahů zdravotnického personálu, tak proto jsem volila Brno - z velké části kvůli soukromí při porodu, ale hlavně kvůli přístupu k rodičce jako k zákazníkovi, který má svá práva a přání. Toho máš šanci dočkat se jen málokde.
Přeplněnosti Obilňáku se bojím, to je pravda. Se Štefanem jsem se do ambulance na porodním sále dostala až vlastně 2 dny po termínu porodu, přišla tam za mnou moje dr., takže jsem vůbec nečekala a druhý den už jsem tam jela rodit... Teďka mi to vychází na období dovolených, tak mám strach, že mi dr. odjede někam k moři.
Když půjdu kolem nějaké lékárny, zkusím se ti zeptat na ty nezbytnosti.
D
Odpovědět