Re:
Čau holky,
Lenny, ještě v celku? A stihla ses podívat do BV? Psala jsi, že prohlídka porodnice je 5. 4. a to bylo včera. Jsem zvědavá, jestli se ti BV zamlouvá.
Jsem docela ráda, že jsme si mimčo vyrobili ještě před zahájením stavebních prací. Na zítřek jsem objednala další sedmikubíkový kontejner, takže nástup na další těhutělocvik s lopatou a kolečky, denně uléháme totálně vyčerpaní a tuhle mě napadlo, že kdybychom se chtěli o mimi začít snažit až teď, tak nemáme šanci :-)))
Na cvičení v pondělí už nemám náladu, dneska večer poslední břišní tance, pokračování má být až v květnu, ale asi se na ně vykašlu, u mě to vážně asi postrádá význam. Uvidíme. Manžel už odhaduje, že cca za 14 dní bude konec bourání a začnem stavět, tak to se mě už tolik týkat nebude - to opravdu neumím. Zatím mi hrozí zapojení do jiných činností. Drahoušek mi včera nabízel své nové kango na otloukání omítky. Odmítla jsem s tím, že s normálním kladívkem přinejhorším za pomoci menšího majzlíku to zvládnu v pohodě. Pak mě chtěl učit svařovat, ale neměl pro mě připravenou tu elegantní svářečskou helmu....
Tak si toho slunného jara ani neužiju.
D
Odpovědět