Re: porodnice
Ahoj děvčata,
tak ceny těch jednoráz.kalhotek taky neznám, byla jsem na tom při prvním porodu podobně jako Daniela, v porodnici jsem je přepírala, teď jsem je kupodivu doma vyšťourala a vypadají k světu, tak asi nové kupovat nebudu. Taky je budu mít jen na nezbytně nutnou dobu, stejně tak ty klasické vložky. V porodnici jsem asi třetí den začala dávat na noc ty, co normálně používám.
Taky teď hodně přemýšlím o nástřihu, chtěla bych zkusit masáž hráze a nástřihu se vyhnout. Při prvním porodu mě nastřihnout museli, neb jsem rodila konec pánevní, ale řekli mi to předem (též na Obilňáku). Nesháněli jste někdo olej na masáž hráze? Dělá se to od 34.týdne, měla bych se po něčem poohlédnout. I když ... kdoví, jestli to budu potřebovat, ve ČT jsem byla v poradně a UZ mi ukázal ještě lepší polohu než u Viktorky - tentokrát je mimi v poloze příčné ... No snad se vše ještě v dobré obrátí. Jinak je vše v pořádku, na Velikonoce jsem si užila vaření a pečení (syndrom "hnízda" mě hold držel) a pondělí jsem si odpočinula, protože dítko s manželem chodili koledovat.
Čau D.
Odpovědět