Dělám také mrkvovou se zázvorem. Dají se do ní přidat třeba krevetky a kokosové mléko. Podobně se dá udělat i dýňová nebo rajčatová. Rajčatovou děláme také ve verzi papání pro dětičky (pappa al pomodoro, která je s bílým chlebem) http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Pappa-al-pomodoro Jinak milujeme kulajdu nebo kyselo (s hodně houbama) a zakvedlanou vajíčkem. Do kulajdy se dá také pro každého udělat jedno ztracené vejce... Porkový krém dělám s bramborovou slámou (osmažené nahrubo nastrouhané brambory) a opečenými žampiony. Rizi bizi z mraženého hrášku - část hrášku rozmixuju a přidám do polévko-rizota. Skvělý recept má Emanuel Ridi http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/risi-bisi Taky moc dobrá fazolová je v podobě toskánské ribollity (dávám odkaz na jednu z možných verzí) https://www.pazitka.cz/polevka/ribollita-tradicni-toskanska-polevka/ Jinak na zimu je perfektní kaldoun s hodně drůbky...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.