Zdravím, už jsem si zvykla, že školka je semeniště bacilů. Škola v podstatě totéž. Dokud dítě nepadne jde tam. Kašel, rýma, neštovice, horečka, zvracení... to vše jsem zažila xkrát. Dostalo mě několikrát, ale taky se děje, že rodiče přivedou již zcela nemocné dítě na nějakou plánovanou akci. Např. Maruška je od pondělí doma s horečkama, ale ve středu je besídka tak tam přijde s tím, že "má jen 38", ale bylo by jí moc líto, kdyby o to přišla. No a včera jsem měla s dcerou diskusi jak je to se sportovními kroužky. Že rodič pošle chrmlající dítě do houslí nebo na keramiku bych ještě v kontextu výše uvedeného zařadila do "děje se", ale že rodiče vyšlou na SPORT dítě, které evidentně není zcela o.k., jen ještě nepadlo, mě tedy upřímně překvapilo. Za sebe se ptám jestli to není nebezpečné, aby dítě intenzivně cvičilo například silně nachlazené nebo těsně po nemoci, kdy ještě "dokašlává". Podotýkám, že dcera dělá sport na soutěžní úrovni, nejde o nějaké školní tanečky a přišla s tím, že část skupiny na tom byla dost bídně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.