Romano, spotřební daň u kuřiva a chlastu je součást boje proti těmto neřestem. To není nefér pro chudé, pokud jsem chudá, nechlastám a nekouřím. Jenže to někomu s IQ vlající trávy nedochází. To taky můžeš napsat, že nemají na hazard, kasína a sázky do loterie, chudáčci chudí. Občas se dívám na Výměnu manželek, je to zajímavá sonda do životních stylů různých rodin. A mám dojem, že čím chudší, tím víc se chlastá a hulí. Já jsem osobně toho názoru, že ti, co chlastají a hulejí, vůbec nejsou chudí, naopak, jsou velice bohatí, protože do těch neřestí můžou nacpat tolik prachů. Mně by teda aspoň ty prachy v domácím rozpočtu velice scházely. Nedovedu si představit, jak někdo za měsíc vyhulí třeba 2-3 tisíce, podle mne je to neskutečně bohatý člověk.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.