11.2.2020 20:48:15 Monika
Jak dlouho u vás vydrží obchody na svém místě?
Dneska jsem zase jednou prošla "naší obchodní třídou" a přemýšlela, který obchod se udržel za dobu, co tu bydlíme (15 let) na svém místě. Moc jich nebude, myslím, že jenom lékárny, výrobna klíčů s opravou obuvi, jedna cukrárna a asi dva vietnamci (jedněm celou tu dobu úplně stejně vržou dveře
) Na některých místech se nájemci mění tak často, že do toho obchodu kolikrát ani nestačím vlézt a už je tam zase něco jiného. Zejména obchody s oblečením vznikají a zanikají dost obratem. Poslední dobou přibývají hlavně obchody s různým jídlem a zejména vinotéky - ta snad neskončila ještě ani jedna
A teď tu máme hned 2 nové galanterie, vedle dvou "starých" (jo, jedna by vlastně měla patřit k těm "původním obchodům"), to mi přijde nereálné, aby se dneska udržely, když jsou v nájmu. Jak to máte "u vás" a jaký obchod byste si tam případně otevřeli, kdyby "to muselo být" a viděli šanci, že vyděláte alespoň trochu. Mně by se líbilo mít papírnictví, máme tu dvě školy hned u sebe, ale zrovna se teď objevila i dvě papírnictví
Odpovědět