12.2.2020 8:19:33 TaJ
Re: Jak dlouho u vás vydrží obchody na svém místě?
Renko, jo, v těch menších městech už je později odpoledne často mrtvo...když jezdíme různě se synem po menších městečkách na jarní, nebo podzimní prázdniny, tak nás to vždycky překvapí, že kolem 17h nejpozději už je všude zavřeno, venku na ulicích skoro nikdo, otevřené fakt jenom hospody, nebo sem tam nějaké potraviny, ale ty tak do 18 nejdéle...museli jsme si na to vždycky zvyknout, že když si chceme něco nakoupit, tak musíme spíš ráno... Třeba mě docela dostala otevírací doba jednoho papírnictví u náměstí v České Třebové, kde měli otevřeno jen od 9 do 12h každý den
, kolikrát jsem si říkala, že se tam podíváme, ale prostě ráno jsme obvykle odjížděli někam na výlet dřív, než v těch 9 a vraceli jsme se až odpoledne...kdo asi do takového obchodu chodí? To nestihnou ani školáci ze školy...Ale jinak o kus dál byly asi 3 papírnictví poměrně blízko u sebe...totéž jsem si všimla třeba v Jičíně, že tam taky byly dvě papírnictví kousek od sebe, plus ještě kousek dál nějaký obchůdek hračky, drogerie, papírnictví...že se jich uživí tolik na tak malém městě...
Odpovědět