Re: Sucho - chystáte se něco sami proti suchu dělat?
jsem taky z bytovky. Trápí mě to STRAŠNĚ! zE vzrůstajícího sucha cítím stres roky. Mám od dětství nějak koncentrovaný strach z žízně, taky mám moc ráda živel vody. za sebe: -nejvíc bych chtěla prosadit v domě, abychom natáhli dvoje trobky a jimali šedou vodu, kt.by se splachovalo (hlavně), popř.zalévalo (zatím se mi nedaří, ale chci to víc nastudovat a pak překecat ostatní nájemníky, at na to uvalíme peníze z fondu -taky dávám pítka -komunikuji s městem a dohaduji se o veřejný trávník, kt.netřeba sekat tak, jak sečou -přesvědčuji spoluobyvatele, abychom na našem pozemečku nechávali ostrůvky trávy úplně neposekané -snažím se taky šetřit vodou a učím to děti (-zalévat chycenou vodou je dobrý nápad)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.