26.8.2020 14:44:13 Černá kronika
Re: Nic nefunguje
Rišulko, jsem ráda, že jsi tohle téma založila. Já měla už taky cukání, ale nechtěla jsem si tady dobrovolně říkat ťafku. Mám stejný pocit už delší dobu. Třeba u nás u praktickýho doktora. Bere pouze na telefonické objednání. Telefony ale nebere, mívá je vyvěšený. Ty, kteří mají štěstí a jsou telefonicky objednaný, tak čekají venku na chodníku a sestra si tam pro ně chodí, protože čekárnu uzavřel. Syn potřeboval vyšetřit, dva dny jsme se pokoušeli dovolat, nic... Nakonec nás vzali až ve druhé nemocnici a poslali rovnou na oddělení. Syn marodil měsíc. Další věc, co nechápu, je změna otevírací doby na poště. Minulý týden jsme byli po 17. hodině kvůli synovo spoření. Paní nás vzala až za 10 minut, přestože, jsme tam byli sami. Ona tam byla taky sama a musela si něco dodělat za přepážkou. Pak se věnovala nám a mezi tím se tam nahromadilo 8 dalších lidí, přestože bylo už skoro čtvrt hodiny před zavíračkou, která je nyní každý den v 18 hodin. Jasně,že lidi brblali. No bude to skvělý, když teď bude pošta tři pracovní dny v týdnu jen do 16 hodin. Nebo MHD tam, odkud pocházím. Vloni 20ti minutový intervaly, nyní jezdí busy po 40 minutách, spoje nenavazují, busy jsou narvaný, přitom jízdenka koupená u řidiče stojí 50 Kč, což není ani v Praze.Je toho víc, ani nemám chuť to vypisovat. Nevím, co mě teď čeká v práci, kéž by to šlo tak nějak hladce a ve starých dobrých kolejích.
Odpovědět