2.4.2005 16:20:07 Babulka+2
Re: take hlasim jaro :)
Ahoj holky,
tady nam taky sviti slunicko, do skoly si to denne jezdim na kole (rano musim mi teda jeste rukavice, byva kolem 1 st., ale odpoledne je nadherne).
Jani,
ja vim, ze o tom jen mluvite, my zatim taky :)))) --- proto jsem to tak prirovnavala. Rikali jsme si tak koncem cervna, ted ale nevim, jestli by nebylo lepsi si tu zvyknout vic. ... tak zatim jen tak premyslim
Moni,
ja se od manzi ucim spis americtinu, coz me stve .. a v televizi taky mluvi porad americky. No, s tim skotem ve skole ted mluvime anglicky, docela me chvali, tak se i manzu pokousim napravit, ze treba dopis neni mail, ale letter atd. :) - jenze on je stejne nepolepsitelnej! :))) Dneska teda varil a dokonce i udelal sam nadobi, takze ho dneska chvalim ...
Irco,
mate jeste nejaky zbytky snehu? Jo, ze tady to slunko nejak vic pali? Ja uz mam rudej oblicej - podcenila jsem to, ale pripada mi skoro az trapny pouzivat krem na opalovani uz na zacatku dubna, ale mam proste tak bilou a tak citlivou kuzi, ze za chvilku vypadam jak rudokozec, pak leduju, pak se to sloupe a jsem zase bila.
Andrejko,
ja kdybych mela na vyber, taky bych radeji doktora cecha. To si myslim, ze jsi udelala dobre. Jak se Ti tam vede? Uz mas nejaky kamarady?
Tak se zatim odhlasuju. Mejte se moc hezky !!!!
Odpovědět