tak záleží na tvých prioritách... jestli je tvou prioritou kariéra nebo děti... co ti přináší víc uspokojení - práce nebo rodina?
U mě je to jasné - rodina a soukromý osobní život pro mě byly vždycky přednější než nějaká práce / kariéra atd.... a nakonec, když se mi děti jedno po druhém poskládaly zdravotně, mohla jsem s nimi zůstat doma a mít takové "brigádičky", když mám na ně prostor a čas. A čím jsem starší, tím jsem "línější" - už by se mi nechtělo někam chodit na 8,5 hodiny...
Nicméně - děti máme jen dvě. Jednak kvůli věku (mladší narozená v mých pětatřiceti) a zdravotnímu stavu, ale pak určité praktické záležitosti. Jako třeba bydlení, ale i cestování (to, že je v autě pět míst, neznamená, že se tam vejde pohodlně pět lidí a bagáž), hotely, které mívají pokoje pro čtyři, ale už ne pro pět, celková logistika (nemáme žádné funkční babičky ani jiné příbuzné), kdy nám přišlo jednodušší když poměr dospělých a dětí je 2:2 a děti nehrajou přesilovku (už jenom takové to vyzvedávání ze školy, kroužky atd.) - jako tohle jsou už "maličkosti" a jsou řešitelné, ale v kombinaci s tím, že to třetí by bylo už blíž mojí čtyřicítce než třicítce a že se mi začaly rozjíždět zdravotní problémy, jsme se k tomu nakonec neodhodlali.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.