Aktuálně hledám způsob, jak vyjít rozumně s 16 letou dcerou. Je v prváku, nikdy nebyla studijní typ, ale teď ve spojitosti s pubertou a většími nároky ve škole, se to začíná vymykat kontrole. Propadá ze dvou předmětů a to mě donutilo zásadně zpřísnit pravidla. Prakticky jí teď vůbec nepouštím ven, aby se učila a denně se s ní učím, což je náročné pro obě. Potíž je v tom, že u táty má úplně volný režim a v konečném důsledku jsem já pak ta zlá matka. Dohoda s otcem na společných pravidlech zatím nefungovala, on prostě není autoritativní typ a od mala jí ve všem vyhoví. Dcera pak logicky upřednostňuje týdny u něj a já se začínám bát, abych o ní nepřišla úplně. Blbě to nesu, přiznávám. Ač chápu, že je to v jejím věku přirozený postoj, bolí to. Měly jsme vždy moc hezký vztah, snažím se být přátelská a tolerantní. Ale nemůžu jí nechat úplně zvlčet. Uvítám každou zkušenost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.