To není stresování důchodem, to je logická a racionální únava. Já bych šla na PN, pokud by to šlo. Jsem unavená atd. Tím se jí započítává doba na důchod, ale je prostě nějaký čas doma. mezitím si najít jinou práci a pak by se vidělo. Já jsem šla do důchodu na podzim. Mám odpracovaných xx let + 271 dní. Zvažovala jsem, jestli dopracovat do xx+1 rok, nebo těch 271 dní nechat padnout. Šlo teda o pouhé 3 měsíce. Nakonec jsem je nechala propadnout, protože to, co jsem za ty 3 měsíce dostala na důchodu, by se mi ve zvýšení vracelo tak 10 let, nehledě na to, že bych přišla o dalších 5.000,- Kč pro důchodce. Takže za mě škoda každého dne, který není odpracovaný a nepočítá se do let, odpracovaných na důchod. Těsně před důchodem pak honíš každý den.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.