Mám objednanou hromadu semínek - dřív jsem si zeleninu kupovala převážně rovnou v sazenicích, to letos nepůjde, takže mě to přimělo k vlastnímu předpěstovávání :)
Dlouhé vlasy jsem měla i předtím, tak je mám dlouhé i teď:) Stříhala jsem si je i dřív v culíku přehozeném přes hlavu, tak to dělám taky i teď.
Objevila jsem spoustu krásných zákoutí v okolí naší vsi. Prochodila jsem nenápadné cestičky v lese a objevila krásné, úplně schované skály.
Mnohem víc maluju v plenéru, protože se dostanu ven (v rámci denního venčení dětí) uprostřed dne a ne jen v okrajových částech dne, kdy není dost světla.
Přestalo mi vadit zapínat si kameru na online přednášení
Dřív mi to hodně vadilo, už jsem si zvykla, no.
Pořídila jsem si tepovač a strašně se těším na jarní vyčištění celého domu :) Zatím jsme vyčistili jeden koberec a jeden taburet a je to paráda, jak to přestalo bejt uťunťaný
Zjistila jsem, že sice to, že mám kvůli covidu zablokovanou práci, která mě měla touhle dobou prakticky živit, znamená citelnou díru v penězích, ale že zároveň teď vystačíme s menším množstvím peněz, jak neutrácíme za řadu věcí, takže nějak vyjdeme, a získala jsem tím volné ruce pro dobrovolnické činnosti, které bych normálně neměla jak zvládat. A ty dobrovolnické činnosti mi dávají velkej pocit smysluplnosti a dělám je moc ráda.
Zajímavě se mi změnila - a svým způsobem zlepšila - síť lidí, s nimiž jsem si blízká. S těmi, se kterými jsem si byla velmi blízká dřív, to tak mám pořád. Ale jakoby se ke mně přiblížilo poměrně dost dalších lidí, se kterými ty vztahy byly dřív takové volnější.