3.3.2021 15:38:05 libik
Re: Covid v zaměstnání
Cimbur, tak když ho objektivně hodnotíš jako použitelného ho chlapa s lidskými vlastnostmi, je třeba zapracovat na komunikaci.
Já jsem jednou zkusila párovou terapii a byla jsem překvapená tím, že i když lidi mluví stejným jazykem, neumí vyjevit, co by chtěli. My jsme tenkrát byli v těžké finanční situaci, já na rd s batoletem a strašně jsme se míjeli. Nedělali jsme si tedy zle, ale necítili jsme se spolu dobře. Šlo o maličkosti, co jednomu nebo druhému vadily a ten pak vyvrčoval, aniž by tomu ten druhý mohl rozumět.
Já mám z tebe pocit, že to rozseknout nechceš a že víš proč. Kromě vybudovaného zázemí, které se asi těžko mění za malý byt v dalekém městě, je hlavním důvodem toho, proč pracovat na vztahu, fakt, že máte společné děti.
Já jsem v obou případech po ukončení vztahu narazila na excelentně slušné otčímy , ale
Za jednu z největších životních radostí pokládám své děti a to lze sdílet jedině s jejich otcem, víš jak je mi líto, že nemůžu? A fakt si myslím, že jsem své manželství v sobě uzavřela a žiju hezký život s hezkým chlapem.
Odpovědět