9.3.2021 18:33:24 Lefff
Re: Protislužby
Protislužbu neočekávám asi nikdy, žádná situace mě nenapadá. Spíš obráceně. Mám problém přijmout pomoc bez toho, abych okamžitě přemýšlela, čím ji oplatím. Třeba teď v lednu během covidu kvůli mně kamarádka jela ve svém volnu do práce, aby mi mohla nechat vystavit recept. Jiná kamarádka, která sama neřídí, poprosila svého muže a oba mi jeli vyzvednout lék do lékárny v jiné čtvrti, protože u nás ho neměli. Nosila mi drobné nákupy a věšela na kliku od bytu. A já byla dojatá a zároveň jsem rovnou přemýšlela o tom, jak jim to vrátím, až to budu mít za sebou.
V sexu na žádný revanš nehraju už vůbec. Pokud jsem s někým v posteli, chci, aby si odnesl zážitek, který nejenže se mnou bude chtít opakovat, ale bude na něj vzpomínat s úsměvem i na smrtelné posteli. Zatím jsem nikdy nenarazila na muže, který by po mně chtěl něco, co by mi bylo proti srsti natolik, že bych o splnění přání uvažovala jen v případě, že za to něco dostanu. O felaci jako "poskytnuté službě" jsem toho četla a slyšela už hodně. Lituju muže, kteří ji mají na příděl nebo za protislužbu.
Odpovědět