Ahoj, mám teď těžší období, tak jsem se rozhodla, že si pořídím novou kuchyň, abych se rozptýlila. . Manžel není nadšený, ale ani není proti, jen se asi nebude moc angažovat. Má přijít truhlář se podívat...... a já vlastně nevím, co chci- a nic mne nenapadá, jen vím, co nechci. Snažím se najít nějakou inspiraci , ale nic se mi nelíbí. Když jsem plánovala obývák, tak mi radili Pinterest, ale tam se dívat nechci, na Facebook nechodím..... kde se inspirovat? Doufám , že mne nějak nasměruje ten truhlář, ale co když ne.... mám variantu se stavební úpravou i než ní. Rozpočet je podle potřeby, akorát mi manžel nedovolí architekta nebo designéra, nějak je neuznává, prý mám věďet, co chci..... poraďte, jak na to......
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.