17.5.2021 18:47:04 Monika
Re: Životopis, motivační dopis a tak
Tak o dětech se nemusíš v životopise vůbec zmiňovat, když nechceš. Nebo jsi dostala přímo dotazník k vyplnění? V tom případě bych já to vyplnila podle pravdy, ale nějak se mi nezdá, že by takové písemné dotazníky někdo uchazečům o místo rozesílal.
Jinak takové ty "vnucovací" životopisy, jak píšeš, to bych nikdy neposlala, mě to přijde trapný. Všechny moje životopisy prostě obsahovaly jen výčet předchozích zaměstnání, s uvedením konkrétních zkušeností, které jsem tam získala, zvlášť výčet kompetencí (typu řidičák, jazyky, nějaké certifikáty, případně zkušenost s informačními systémy nebo prací v nějakých programech), psávala jsem i odrážku se zálibami, ale to nevím, jestli se teď ještě "nosí" ... Že jsem flixibilní a komunikativní, případně samostatná a zároveň schopná pracovat v kolektivu a tak, bych tam uvedla (je-li to pravda), ale bez hodnocení typu "maximálně" a "nejlepší"
Že jsem otevřená všemu novému bych určitě nepsala, protože to teda nejsem. Možná kdyžtak ochotná se učit nové věci, dále se vzdělávat a tak ... - to bych uvedla, pokud bych úplně nesplňovala požadavky na to vysněné místo a bylo odhodlaná to vylepšit
Odpovědět