No, já jsem třeba dost kolektivní a přizpůsobivý člověk, ale tam, kde bydlím, bych se nechtěla přizpůsobovat kde čemu. Strašně moc by záleželo na složení té skupiny a stejně nevím nevím, když je tam společná i kuchyň - to mi přijde jako nekonečný zdroj nedorozumění i velkých třenic. Manžel ovšem není přizpůsobivý vůbec, s ním by to bylo asi peklo. Dovedu si představit, že bych takhle žila (kdyby to bylo nutné) s některými mými kamarádkami a jejich dětmi, ale ti chlapi mám pocit, že by v tom dělali bordel Já bych třeba docela ráda bydlela skupinově např. na nějakém velkém statku (nemyslím tím tedy, že bychom se účastnili zemědělství, spíš jako typ obydlí) třeba se sourozenci a jejich rodinami a rodiči, ale s vlastním soukromím plus nějaký společný prostor ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.