Re: Zdraví Brno
Čau holky,
Daggy, zkus napsat mejlík Andrejce, co se tu krátce ukázala. Rodila KP císařem v Kyjově, určitě ti napíše podrobnosti. Jen odhaduji, že by mělo být v Kyjově vše rekonstruované, nevím to s určitostí.
Podlahové topení v koupelně bych si taky moc přála, uvidíme, jaké bude finální rozhodnutí. Teď jsem byla okukovat ve městě nějaké koupelnové obklady, ale synátor tam s jásotem pobíhal, takže jsem si to moc neužila. Představuju si něco bílého, na omak hlaďoučkého s případným reliéfem, oživené nějakým opravdu hezkým páskem či velmi jemnou mozaikou. Zatím mi nic moc nepadlo do oka.
Nasadila jsi mi brouka do hlavy s polohou tvých dětí. Zatím mám pravda hodně času, ale docela bych ráda věděla, jakou že to polohu prcek zaujímá, když mi systematicky okopává močový měchýř a v levém podžebří tlačí něčím hodně tvrdým. Mám dojem, že minule to bylo podobné a poloha byla naprosto OK, ale přeci jen... neumím si to sama dost dobře vyhmatat, v práci ultrazvuk nemáme, tak budu muset vyčkat ještě pár týdnů na kontrolu.
Glukózový test: v r. 2002 mi jej dělali kvůli rodinné anamnéze (dědeček diabetik), teďka už na něj půjdu automaticky. Vyloženě povinný asi není, ale v současné době je doporučený všem těhotným myslím od 24 let nahoru a to já už hodně dlouho jsem... Ale jestli bude proveden či ne vždycky záleží na dr. a jeho názorech. Tedy řekla bych že je to zhruba opačně než píše Lenny. Před časem o tom psali dokonce v úterní Rovnosti - ryze to odborném tisku..... :-)
Šárko, byla jsi prý viděna na plavání, je to pravda, nebo došlo k mýlce?
D
Odpovědět