1.9.2021 9:36:21 Termix
Re: Konec prázdnin...
Fedriko, já takhle prožila skvělý víkend. V pátek jsem jela s dětmi vyzvednout jejich nové pasy, a i když mám parkovací kameru v autě, tak já toho svého rok nového miláčka ťukla o takové pidi mini cosi a mám první pěticentimetrový šrám. Přijela jsem domů a začala velký páteční úklid a uprostřed úklidu wc mísy jsem jen zahlídla, jak do splachujícího se záchodu padá takové to plastové vonítko. Prostě se spláchlo. Stálo mě to už několik tisíc, protože to zablokovalo stoupačku a museli jsme volat instalatéra, ti nakonec přijeli celkem třikrát, my až do včerejška nemohli používat záchod .... to byl zážitek.
V sobotu jsem si ráno šla spravit náladu s Angrešt na snídani a kráva blbá jsem si vzala úplně nové boty, kompletně si rozdrásala kotníky .. a teď co s botami. Stály přes 2000, ale chodit se v nich nedá.
A nákupu masa u Alberta na Chodově, kus nízkého roštěnce, které bylo nejspíš staré a smrdělo, o spáleném koláči a invazi molů a o třetím prožraném kabelu k počítači tím naším hlodavcem, to nemá ani cenu psát
.
Odpovědět