Hurá!!!!!!!!
Nazdárek všichni! Nedá mi to, abych se s vámi nepodělila o svou radost. Berťa chodí 3 týdny do nové školy a první vlaštovky už jsou na světě. Předevčírem jsem vedla půlhodinový rozhovor s novou paní učitelkou, která má evidentně zájem, aby byl Bertík spokojený a do jejich školičky chodil rád. Ani nevíte, jak jsem odjížděla domů, konečně po roce a půl plných různých šíleností ze strany minulé školy, klidná a spokojená. Nová paní učitelka Bertíka chválila, že se snaží, že je dobrosrdečný, i když trošku pomalejší v JČ. Na ten ale máme papír z poradny, který opravdu důkladně prostudovala a i se mnou rozebrala, že nemá smysl ho nutit doma přepisovat nic víc než co mají zadáno za dú. Předtavte se, že se ve škole ani nepere, ani nikoho neškrtí, ani málem nikoho nepřizabil a ani nemluví sprostě, což jsme dříve měli v žákovské téměř denně. Dokonce mi p. uč. nepřímo řekla, že tam musela být velmi silná averze ze strany jeho bývalé učitelky, protože ona prý s ním nemá problém. Jediné co mu vytkla, že když zadává samostatný úkol, tak Berťa převrací oči - tak mu budu stále domlouvat. Už tam má spoustu kamarádů a chce se přihlásit do nějakého kroužku. Tento týden žiju tak lehce, že ani nevíte jak. Nečekám, že se někdy něco nesemele, ale když to není na denním pořádku, tak to berem, že jo?
A proto: já jsem se odhodlávala skoro dva roky ke změně školy, ale vy neváhejte - hledejte, komunikujte s jinými učiteli, určitě najdete někoho, kdo vaše dítko nebude brát jako exota. Mrzí mě, že jsme to neudělali dřív. tak papa
Odpovědět