Re: Léky. + Milujeme LMĎáčky. + Tabulky JČ
Ahoj vsichni,
Papajano, vim jak si to myslela, ja to nikdy nemusela resit, pac mam deti o osm let od sebe a Krysot byl jedinacek.Ja ani nevedela, ze to muze byt jiny(vic v klidu), ja uz to brala jako normu, ze jsem porad ve strehu a v poklusu.Ted co mame i Prokopa zjistuju, ze nemusim od svitani do soumraku delat zachranu malemu torpedu, ktere nemelo cely den nic jineho na praci nez cilene vyhledavat urazy a nebezpeci.
V sobotu sel Krysot s mistnima detma na turu + opekani spekacku.Prisel nadsenej a pry vse v poradku a choval se slusne, sel pry s jednim kamaradem a nikoho jineho si nevsimal.Mela jsem radost, ze se tak pekne zaclenil mezi mistni, jenze v prubehu tydne jsem snad od kazdeho koho jsem potakala slysela, ze mame pekne cislo atd.Nakonec se manzel dozvedel, ze se Krysot choval jak utrzenej z retezu, ze na holky pokrikoval narazky o podprsenkach a tangach a celou dobu nezavrel klapacku.Ani nechci domyslet co se deje ve skole.
Poprve jsme byli PPP kdyz jsem zadala o odklad.Ze ma ADHD jsem tusila snad od narozeni, navic mne ujistily kolegyne v praci, ze je to na stopero LMĎacek.
Odpovědět