Libiku, tak ono když víš, co a jak chceš počítat, tak jde při neznalosti malé násobilky použít kalkulačku. Ale je třeba vědět, v jakém pořadí mačkat jaká tlačítka Neznalost faktu, že 1/2 je to samé jako 50% nebo 3/5 je stejné jako 3:5 mně tedy u někoho, kdo má maturitu (byť možná ne z matematiky) taky překvapuje. Ale u dětí nikoliv, moje dcera je podobný typ - naučí se postup dle paní učitelky (která byla rovněž typ, který učí postupy, nikoliv principy) a ten aplikuje, aniž by se zamyslela, k čemu taková operace může být dobrá a co znamená ... Jenom jsem si myslela, že pokud by jí některé souvislosti nedocvakly ani do devítky, tak že se nemůže dostat na SŠ s maturitou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.