9.2.2022 20:57:35 Stará husa
Re: Andropauza aneb nesnesitelný manžel
U mých kamarádek taky nikdo neprodělal změnu. U té nejstarší kamarádky se nejdřív seznámili moje maminka a její tatínek, když vozili v parku kočárky. Potom jednou přišel ten její tatínek k nám a přivedl jí, jestli si spolu můžeme hrát. Od té doby se kamaradime, s přestávkou pár let, co jsme chodily každá na jiný gympl. Pak mám ještě jednu kamarádku že základky, se kterou jsme spolu chodily do třídy na gymplu, jednu jsem měla z VŠ, ale ta umřela na rakovinu a pak mám jednu z práce. Potom mám ještě kamarádku, která původně byla kamarádka mojí kamarádky, chodily spolu na VŠ a ještě mám pár kamarádek z internetu, ale známe se už dlouho. Pár kamarádek že ZŠ a gymplu jsem ztratila časem, což mě mrzí, ale tak nějak se to vyvinulo. S kamarádkami nemám žádné zásadní rozpory a i politické, ani náboženské, ani co se týče životního stylu. Nemáme úplně stejné názory, jedna kamarádka je hodně sportovně založená, jiná je vášnivá babička, další je dost obézní a nemá ráda pohyb, jiná je hodně kulturní a další zase miluje turistiku. Se všemi se stýkám, podnikáme spolu příjemné věci, nehádáme se a máme se rády.
Odpovědět