18.2.2022 12:35:42 Konzerva
Ženské pisoáry
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/curopravnost-s-zenskymi-pisoary-chteji-ukoncit-nekonecne-cekani-ve-frontach-na-zachod-40387301#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=WwGtbQ0Z8sV-202202160844&dop_id=40387301&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Na seznamu je článek o ženských pisoárech. Nějak si to technicky neumím představit. Protože abych do toho mohla čůrat, musím mít ten pisoar mezi nohama. A vzhledem k tomu, že nechodím jen v sukni navostro, ale musím sundat minimálně kalhotky, zpravidla i kalhoty, popř. punčocháče, tak si neumím představit, jak bych si nad to stoupla, když mám nohy někde u kolen stažené oblečením.
Navíc si myslím, že tam bude dost načůráno okolo a představa, že se mi v tom na zemi nebo o tu místu zboku šmrdlá oblečení, je mi fakt eklhaft.
Navíc se tam nepíše nic o tom, jestli se tam může házet papír, ale to snad jo, když to vymyslely ženský.
Co vy na to, myslíte, že to má smysl?
Mně tedy přijde, že by bylo lepší dát pro ženy místo tohohle prostě víc kabinek nebo toiek.
Odpovědět