7.3.2022 14:19:45 Sam01
Re: Dcera 19
Ja mam tedy o malinko starsi dceru, ale jen malinko takze muzu napsat, jak je to u nas. S dcerou jsme vzdy mely dobry vztah. Dokazeme se spolu smat, probrat kluky, vyrazit na kolo, nakupy nebo do hospudky. Jak rostla, tak pochopitelne zacala mit i svoje zajmy, kamosky a kluky. Nicmene pro svou “ starou” matku si cas nasla. Radi spolu jezdime treba i na prodlouzeny vikend nebo dovolenou. Kdyz se mi odstehovala s pritelem, tak nastesti ne moc daleko takze jsme se vsichni casto vidali. Navic s dnesni technikou neni problem si alespon napsat par radku . Se synem to mame stejne. Uz davno bydli s pritelkyni, ale nekolikrat do tydne se tu stavuje sam nebo oba. Vsichni spolecne pak podnikame ruzne aktivity a syn nas treba v lockdownu vsechny natahnul do hledani kesek. Jsem rada, ze to tak je a vsichni spolu radi travime cas. Byla doba, kdy jsme syna museli vysazovat za rohem u skoly, aby nedejboze nekdo nevidel, ze jede s rodici, ale to obdobi pominulo. Uz v den, kdy odmaturoval jsem ho mohla i s kamosema nalozit pred skolou a odvezt.😂 Myslim, ze jestli mate dobre vztahy, tak si k sobe zase cestu najdete.
Odpovědět