12.6.2022 15:46:29 TaJ
Re: Na čem šetříte?
Federiko, přesně...my tedy máme dva vchody, jeden vpředu z ulice, ten je bezbariérový, ale u toho zadního je do zahrady asi 5 schodů, jelikož je terén trochu ze svahu, nicméně na zahradu se dostaneme i tím předním, jde to obejít celé dokola. Ale do patra máme 17 schodů, dvakrát zatočené. A pak dvoje schody do sklepa a jedny vyklápěcí schůdky na půdu. Kdybych stavěla nový, tak rozhodně bez využitelné půdy, akorát se tam hromadí krámy, které bychom jinak byli nuceni hned někam odnést, nebo s nimi něco provést
. Sklep je super, na ukládání zásob, ale pokud bychom nemohli po schodech, tak nám bude k ničemu. Vždycky se mi hrozně líbily patrové domy, ale možná hlavně proto, že jsem vyrostla v paneláku, teď už mi přijde lepší přízemní dům...i když, nahoře v patře máme krásný veliký balkón, nebo spíš terasu, nechali jsme to před časem zastřešit shora a z jednoho boku, odkud jde nejvíc vítr a déšt a ten balkón miluju, máme tam sezení, spoustu kytek, letos jsem tam dala i cukety, okurku, hrášek, v truhlíkách převislé jahody...všechno tam krásně roste...dá se tam sedět i za deště, nebo tam sušit i za deště prádlo. Je to na východ, takže dopoledne tam hodně svítí, ale v poledne se sluníčko přehoupne přes střechu domu a až do večera je tam příjemně. Je tam pěkný výhled na celou zahradu a sedávám tam daleko radši, než přímo na zahradě.
Odpovědět