8.8.2022 14:00:58 Monika
Re: Kde ubrat povinnosti
Kdyby mě ty činnosti kolem domu a zahrady bavily (nebo alespoň nevadily) a můj nižší výdělek v práci by byl pro rodinu přijatelný, tak bych rozhodně raději omezila práci (klienti a protistrany mi způsobují asi víc stresu než rajčata a cukety), na druhou stranu tuhle jsem doma během mého "uklízecího dne" (pracuju jen 4 dny v týdnu právě z důvodu péče o děti, domácnost a spol.) hekala, že bych možná šla raději do práce, kdyby mezitím "se to uklidilo"
Ty dvě nemovitosti jsou jakože toho hypotetického člověka a jeho rodičů? Nebo to je ještě nějaká nemovitost navíc úplně volná? V popsaném případě se totiž nejvíc nabízí buď volnou nemovitost pronajmout včetně zahrady nebo (v případě, že tam žijí rodiče) se starat jen o jednu zahradu a druhou "zatravnit" nebo tak něco nízkoúdržbového.
Dále je možná možné zapojit hypotetické děti školního věku a to i případně za nějaké peníze (zvýšení kapesného)?
Pokud jde o řemeslné práce, jsem v každém případě pro zapojení a zaplacení profesionálů, ovšem kde je vzít, aby se dostavili, jak slíbili, udělali co měli a správně ... Mám obavu, že za chvíli budeme rekonstruovat koupelnu svépomocí podle videí na yuo tube
Odpovědět