Doma se přezouváme nebo zouváme (já tedy většinou nosím korkové pantofle, na plovoucí podlaze mi moc nevyhovuje chodit bosa a na ponožky zase nemíváme většinou doma tak úplně čisto). Děti ve škole se přezouvají (syn také do korkových pantoflí, dcera měla poslední dva roky takové ty gumové "vtipné" z Dedoles, letos musíme sehnat nějaké ortopedické kvůli klenbě, jenže se jí žádné nelíbí), manžel v práci ani nevím, myslím, že ne. Já mám v práci na přezutí takové pohodlné balerínky, ale většinou zůstávám v botách, ve kterých jsem přišla, nosím pohodlné a prodyšné. Přezouvám se hlavně ze zimních (ovšem ty v Praze použiju často jen párkrát za rok) nebo když přijdu v teniskách (chodím 5 km do práce pěšky) a mám schůzku s klientem. Dneska jsem tu úplně sama, tak jsem momentálně bosa (v kanclu je koberec)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.