15.8.2022 21:34:37 Yuki 00,03,07
Re: Přezouváte se během dne?
libiku, kdepak, na podlaze ani jinde nemám chuchvalce prachu, jen běžný drobný prach, bydlíme u hlavní cesty, práší se tu hodně, robotický vysavač nemám a jsem lenoch, ale minimálně jednou za týden vysáváme, koberce jsou kromě koupelny a kuchyně všude
ještě se mi nepovedlo naučit psa čistit si nohy, ale když přijde mokrá, suším nebo umývám, přestože to nesnáší a trpí a vyžaduje potom bolestný
chlupy máme všude a pořád, občas víc, pelichá postupně aspoň dva měsíce, kdyby nebyla moje, dávno bych ji vyhnala, takto častěji vysáváme a občas je chlup i v čaji, netuším, jak to naše madam dokáže
pejska je to ale jinak mimořádně čistotná, udržuje se pořád, jak kočka, myslím, že její nohy ve srovnání se synovými jsou určitě čistší
co se dá dělat, žijeme u naší psice, ona nás tu milostivě trpí, a můžeme se za to o ni starat
Mezi chlupy chodíme, takže jestli mám nějaký její chlup na ponožce a potom v botě a přenesu ho tak i do práce, je to místo její přítomnosti, někdo má fotky svých mazlíčků, někdo má jejich chlupy, třeba se to ještě bude hodit jako zateplení
drobky v kuchyni skoro nemáme, o to se stará právě pejska, mění je za ty chlupy
v koupelně leží na zemi ručník, který sbírá kapky i větší kaluže a vlasy, vytřepávám ho z balkonu a často peru
doma potřebuju domácí oblečení, už proto, že se zbavuju nejen pracovního oblečení a s tím se stávám soukromou osobou, která nepotřebuje ani podprsenku, ani prstýnek, hodinky...
převlečení je taky druhá fáze odchodu z práce, první je zavřít tam za sebou dveře
Odpovědět