Mlsoune.. já jsem kupodivu podobný myšlenky tak už někdy měla, honem jsem pak šla zkontrolovat šuplíky v ložnici a koupelně, jeslti tam nemám nějaký věci, u kterých bych nebyla ráda, kdyby se tím někdo prohraboval. Jinak moje máma fakt ráda hromadila,ale musím říct, že kdž umřel táta, spousty věcí se sama od sebe zbavila ( i těch nových, drahých, těch, co by byla škoda atd- Prostě jako kdyby pochopila,že člověk zemře a zůstanou po něm hromady věcí, nepodstatných, k ničemu. Jsou to jen věci a můžou ubírat prostor k žití, zbytečně. Mě jen zarazil ten věk, no Já mám děti ještě školní, nedovedu si představit, že mi někdy budou kecat do mého bydlení a způsobu života
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.