11.8.2023 9:20:12 Koníček mořský
Re: Vondroušek a útok na oběti znásilnění
Tak se tu vraťte do Sexu - téma Jak často se žena v životě setká s úchylem. Je toho dost a dost.
Mě osobně osahával otčím v mezinoží, když jsem spala a máma nebyla doma. Ale bylo to jen jednou a jinak to byl fajn chlap. A třeba se mi to jen zdálo.
Pak mi jednou jel po stehně ve vlaku nějaký chlap. Dala jsem mu pěstí a utekla. Chudák, přecitlivělá puritánka jsem byla. "Kráva" k tomu, mi řekl.
V bytovce byl starý pán, který se pravidelně ukájel ve sklepních prostorách a cákal mi tam semeno, když jsem vytírala. No vytřela jsem i to.
Kolega má neustálé trapné sexuální narážky, otírá se, dehonestující poznámky na vzhled...A myslí si, jak na to my kolegyně čekáme a jsme mu za to vděčné.
Spolužák do mě jednou tak dlouho hučel, při čekání na noční vlak, až jsem se nechala ukecat k intimnímu kontaktu, i když jsem fakt nechtěla. Já vím, moje chyba.
Mého muže osahával v dětství pedofilní úchyl v nějaké tlačenici.
A všechny tyto úchylárny mají k tomu ještě spoustu dalších okolností a nuancí, takže ne, neřešila jsem je.
Myslím, že sexuální násilí je mnohem, mnohem víc rozšířené, než si kdokoliv dokáže představit. A musí se změnit zejména postoj společnosti k jejich vnímání a to, že si je nikdo nemá nechat líbit a že v tom bude mít od té společnosti podporu. Ne zlehčování, zesměšnění či odsouzení.
Odpovědět